ELINKAARIKATTO® -palvelumme valittu FinnBuild Highlightseihin!

Etusivu » Ajankohtaista » ELINKAARIKATTO® -palvelumme valittu FinnBuild Highlightseihin!

Jaa meidät:
19/9
2018
FinnBuild Highlights -kilpailu esittelee FinnBuildin mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut. Kisaan ilmoittautui lähes 70 yritystä, joiden tuotteista ja palveluista tuomaristo valitsi 11 ehdokasta, jotka saavat Highlights-kunniamaininnan. Yksi valituista on Kattotutkan uusi ELINKAARIKATTO® -palvelu!

Uusi tapa toteuttaa kiinteistön kattoremontti!

ELINKAARIKATTO® -palvelu tuo alalle täysin uudenlaisen pitkän tähtäimen ratkaisun kiinteistön katon kunnossapitoon. Palvelussa yhdistyvät yhdelle sopimukselle katon tarkastus, suunnittelu, toteutus sekä ylläpito 25 vuodeksi - etukäteen tiedossa olevalla kokonaishinnalla. Lähtökohtana on tarkastuksella saatu faktatieto katon nykytilasta, jonka pohjalta urakoitsija suunnittelee remontin yhdessä tilaajan kanssa. Tilaaja välttyy yli- tai alikorjaamisen sekä turhien ratkaisuiden kustannuksilta ja voi hyödyntää kokeneen urakoitsijan valmiiksi kehittämiä innovaatioita. Näistä syntyvillä säästöillä on mahdollista kattaa uuden katon ylläpito jopa 25 vuoden ajalle. ELINKAARIKATTO® -palvelulla on aina 25 vuoden täystakuu tarkoittaen sitä, että urakoitsija ottaa kokonaisvastuun katon toimivuudesta koko takuuajan. ELINKAARIKATTO® tekee katon kunnossapidosta huolettoman, turvallisen ja ennakoitavan!

Tutustu ELINKAARIKATTO® -palvelun esitteeseen tästä

Lue ELINKAARIKATTO® -referenssejä uusimmasta asiakaslehdestämme

Tuomariston valitsemat tuotteet esitellään tapahtumassa yritysten omilla osastoilla. Kilpailun ajankohtaisin tuote eli ”Highlightsien Highlight” julkistetaan messuilla 11.10., ja se palkitaan 3 000 euron Messusäätiöpalkinnolla. FinnBuild Highlights -raatiin kuuluvat toimitusjohtaja Ilkka Salo (pj.), Talotekninen teollisuus ja kauppa ry, toimitusjohtaja Miimu Airaksinen, RIL ry, johtaja Jukka Pekkanen, Rakennusteollisuus RT ry ja koulutuspäällikkö Pirkko Harsia, TAMK.

Tule tutustumaan osastollemme 6k28 FinnBuild-messuilla 10.-12.10.2018, Messukeskus Helsinki

FinnBuild tapahtumakokonaisuudessa ovat esillä alan uusimmat tuotteet ja palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä runsas määrä alan asiantuntijaohjelmaa. FinnBuild on järjestetty jo vuodesta 1974 ja se kokoaa yhteen kaikki rakennusalan toimijat. FinnBuild on alan suurin tapahtuma Suomessa niin osallistuvien yritysten, kävijöiden lukumäärällä kuin näyttelypinta-alalla mitattuna.

Esittelemme messuilla uutta ELINKAARIKATTO® -palveluamme sekä tietysti myös muita kiinteistöjen vesikattojen tarkastuksiin, korjauksiin ja remontteihin sekä huoltamiseen liittyviä palveluitamme. Nähdään messuilla - halutessasi voit sopia kanssamme tapaamisen jo etukäteen!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok