Avoimet työpaikat / Asiakaspäällikkö Vaasa

Asiakaspäällikkö – Vaasa

Haemme nyt asiakspäällikköä kattopalveluillemme Pohjanmaalle. Lue lisää ja jätä hakemuksesi.

Avoimet työpaikat / Asiakaspäällikkö Vaasa

Asiakaspäällikkö – Vaasa

Haemme nyt asiakspäällikköä kattopalveluillemme Pohjanmaalle. Lue lisää ja jätä hakemuksesi.

Asiakaspäällikkö, kattopalvelut – Vaasa

 

Hallitsetko myynnin ja asiakkuuksien hoitamisen – tunnetko katot? Haaveiletko työpaikasta, jossa voit kehittyä kattopalveluiden myyjänä ja asiakasuhteiden hoitajana? Jos vastasit kyllä, kannattaa lukea tarkemmin.

Me Kattotutkalla turvaamme suomalaisten kansallisvarallisuutta mahdollistamalla huolettomia aikoja kiinteistöjen vesikattojen alla. 30 toimintavuoden jälkeen meidät tunnetaan valtakunnallisesti vesikattoasioiden luotettavana kumppanina ja laadukkaana palveluntarjoajana. Asiakaskuntaamme ovat mm. kunnat, kaupungit, kiinteistöyhtiöt ja taloyhtiöt.

Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuden, jolla pidämme huolta asiakkaidemme katoista tarkastamalla, korjaamalla ja huoltamalla niitä niin, että asiakas saa kustannustehokkaasti maksimoitua kattonsa elinkaaren. KATTOÄLY® -palvelumme avulla asiakkaamme näkevät mm. kiinteistöjensä kattojen huoltohistorian sekä tulevaisuuden budjetointitarpeen.

Haemme nyt Pohjanmaan alueelle (sijaintipaikka Vaasa) henkilöä myymään kattopalveluja. Tarjoamme työhösi vahvan perehdytyksen sekä menestyvän yrityksen tarjoaman tuen ja alan parhaimmat työkalut. Meillä homma toimii!

Toivomme sinulta näyttöjä asiakassuhteiden menestyksellistä hoitamisesta ja tuloksekkaasta myyntityöstä. Työssä onnistuminen edellyttää aktiivisuutta ja kykyä rakentaa kestäviä asiakassuhteita.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä! Meillä on moni tehnyt pitkän työuran luotettavan ja joustavan työnantajan palveluksessa.

Kattotutka Oy on vuodesta 1993 asti toiminut valtakunnallinen kattopalveluihin ja -tuotteisiin keskittynyt yhtiö. Toimimme sloganimme mukaisesti asiakkaidemme "Vesikaton luotettavana kumppanina" niin talo- ja kiinteistöyhtiöissä kuin myös julkisissa rakennuksissa.


Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palkkaus: Kuukausipalkka + tulospalkkio
Työaika: kokoaikatyö
Työnkesto: yli 12 kuukautta
Toimipisteen osoite: 65100 Vaasa
Lisätietoja: henkilöstöpäällikkö Heikki Kumpulainen 040 773 0635

Jätäthän hakemuksesi 20.4.2024 klo 22.00 mennessä sähköpostitse, otsikolla Asiakaspäällikkö – Vaasa, osoitteeseen: heikki.kumpulainen@kattotutka.fi

Turvallisesti keskellä toimintaa

Meillä Kattotutkalla tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus. Olemme luotettavia kumppaneita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, mutta myös luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Heikki Kumpulainen
henkilöstöjohtaja ja työsuojelupäällikkö, Kattotutka Oy

Töissä Kattotutkalla

Millaista on kattotarkastajan tai -peltisepän työ? Entä millaista työskentely Kattotutkan tehtaalla on?

Lue, mitä työntekijämme kertovat Kattotutkasta ja työtehtävistään.

Tutustu tarkemmin »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru