Referenssit / As Oy Varmatalo

As Oy Varmatalo, Joensuu

Taloyhtiön peltikattoremontti Joensuussa sääsuojan alla

Kerrostalon konesaumakaton uusinta sääsuojan alla Joensuussa

As Oy Varmatalon konesaumakatto uusittiin peltisepäntyönä Kattotutkan Joensuun toimipisteen toimesta. Monipuolinen konesaumapeltikattoremontti tehtiin talvityönä sääsuojan alla alkuvuodesta 2023.

Kerrostalon konesaumattu peltikatto uusittiin kokonaan sinkityllä pellillä. Remontin yhteydessä uusittiin myös kattoturvatuotteet.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pohjois-Karjala:

Kattotutka Joensuu
010 680 4070 Tutustu palveluihimme »

Vinkit taloyhtiön kattoremonttiin

Miksi ja mitä taloyhtiön hallituksen tulisi tietää vesikatosta? Kuka kävi viimeksi meidän taloyhtiön katolla? Onko katon uusiminen ainoa vaihtoehto? Tarvitseeko uusi katto huoltoa?

Asunto-osakeyhtiölain mukaan taloyhtiön hallituksen velvollisuus on huolehtia taloyhtiön kiinteistön kunnossapidosta ja omaisuuden arvon säilyttämisestä. Käytännön tasolla kiinteistön kunnossapitoasioiden organisoinnista huolehtii useimmiten isännöitsijä. Koska vastuu asiassa on kuitenkin lopulta taloyhtiön hallituksella, on jokaisen hallituksen jäsenen hyvä tietää myös vesikaton kunnossapidon peruselementit. Kokosimme tähän artikkeliin kattoalan ammattilaistemme tärkeimmät vinkit taloyhtiön hallituksille.

Katso kaikki vinkit »

Kattoremonttia lykätään usein turhaan
Kattoremontti sääsuojan alla Helsingissä

Kiinteistön suojaaminen kattoremontin aikana

Katto on kiinteistön tärkein julkisivu suojaten koko kiinteistöä kaikelta taivaalta tulevalta. Kattotöiden aikana katto on suojattava mahdollisimman hyvin, jotta kiinteistö on suojassa myös kattoremontin tai pienemmän kattotyön aikana. Avain asemassa ovat suojaussuunnittelu ja sääsuojaus tarpeen mukaan.

Sääsuojan alla kattotyöt voidaan tehdä aina tehokkaasti kelistä riippumatta. Sääsuojan käyttö parantaa myös työmaalla ja sen läheisyydessä liikkuvien turvallisuutta. Sääsuojaa suositellaan erityisesti suuremmissa kattourakoissa syksystä kevääseen, kun keliolosuhteet ovat epävakaat.

Lue lisää turvallisesta kattotyömaasta »

Monipuoliset kattopalvelut Pohjois-Karjalassa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella hoitaa Kattotutka Joensuu.

Katso Joensuun kattopalvelut tarkemmin »

Lieksan kaupungintalo, kattoremontti ja peltikaton maalaus
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru