Referenssit / As Oy Ruununmaankatu 15

As Oy Ruununmaankatu 15, Kotka

Taloyhtiön kattoremontti Kotkassa

Konesaumapeltikatto tuplavesikouruineen ja kattoturvineen Kerrostaloyhtiöön Kotkassa

As Oy Ruununmaankatu 15:n taloyhtiössä Kotkassa Kattotutka toteutti kiinteistön kattoremontin ammattipeltiseppien tekemänä sinkittynä konesaumapeltikattona. Kattoremontin yhteydessä tehtiin kohteeseen myös peltisepäntyönä tuplavesikourut ja lisäksi katolle asennettiin myös katon turvavarusteet määräysten mukaisesti.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Kymenlaakso:

Kattotutka Kouvola
010 680 4020 Tutustu palveluihimme »
Konesaumapeltikatto tuplavesikouruineen ja kattoturvineen Kerrostaloyhtiöön Kotkassa Konesaumapeltikatto tuplavesikouruineen ja kattoturvineen Kerrostaloyhtiöön Kotkassa Konesaumapeltikatto tuplavesikouruineen ja kattoturvineen Kerrostaloyhtiöön Kotkassa Konesaumapeltikatto tuplavesikouruineen ja kattoturvineen Kerrostaloyhtiöön Kotkassa Konesaumapeltikatto tuplavesikouruineen ja kattoturvineen Kerrostaloyhtiöön Kotkassa Konesaumapeltikatto tuplavesikouruineen ja kattoturvineen Kerrostaloyhtiöön Kotkassa Konesaumapeltikatto tuplavesikouruineen ja kattoturvineen Kerrostaloyhtiöön Kotkassa Konesaumapeltikatto tuplavesikouruineen ja kattoturvineen Kerrostaloyhtiöön Kotkassa Konesaumapeltikatto tuplavesikouruineen ja kattoturvineen Kerrostaloyhtiöön Kotkassa

Konesaumakatto syntyy peltisepäntyönä

Kattotutkan konesaumakatto, toiselta nimeltään rivisaumakatto, tehdään aina käsityönä Kattotutkan kokeneiden kattopeltiseppien osaamisella. Aito konesaumattu katto syntyy, kun peltirivit kiinnitetään kattoon pellin alta saumasta piilokiinnityksellä ja saumataan kiinni toisiinsa vesitiiviisti kaksinkertaisilla saumoilla. Konesaumatun peltikaton jokainen sauma tiivistetään tiivistysaineella sauman sisäisesti. Samaa menetelmää käytetään myös peltikaton läpivientien kohdalla.

Kestävä ja pitkäikäinen konesaumakatto soveltuu kaikenlaisiin kiinteistöihin: erillistaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, arvorakennuksiin jne. Hyvin huollettuna konesaumattu katto voi kestää jopa yli 100 vuotta. Teemme konesaumattuja kattoja sekä sinkitystä pellistä että kuparista.

Lue lisää konesaumakatosta »

Katon korjaus peltikatolla
Kattopalvelut Kotka – As Oy Kotkan Haltijantie 1,3 ja 5

Kattotyöt Kotkassa hoitaa Kattotutka Kouvola

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Kotkassa ja koko Kymenlaakson alueella hoitaa Kattotutka Kouvola.

Lue lisää kattopalveluista Kotkassa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru