Referenssit / As Oy Naapuri

As Oy Naapuri, Lahti

Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa

Huonokuntoisen katon osan uusiminen sekä huoltomaalaus taloyhtiöön Lahdessa!

Lahtelaisen taloyhtiön As Oy Naapurin katosta uusittiin huonokuntoisin, eli vuotoja aiheuttanut katon osa sinkityllä konesaumapeltikatolla. Samalla vesikourut saneerattiin IKIKOURU® -menetelmällä ja katolle asennettiin uudet kattoturvatuotteet. Myöhemmin sinkitty katto maalattiin lopulliseen vihreään värisävyyn ja samassa yhteydessä katon paremmassa kunnossa oleva toinen osa myös huoltomaalattiin.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Päijät-Häme:

Kattotutka Lahti
010 680 4025 Tutustu palveluihimme »
Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri Katon uusiminen ja huoltomaalaus Lahdessa, As Oy Naapuri

Konesaumakatto tehdään aina käsityönä

Kattotutkan konesaumakatto, toiselta nimeltään rivisaumakatto, tehdään aina käsityönä Kattotutkan kokeneiden kattopeltiseppien osaamisella. Aito konesaumattu katto syntyy, kun peltirivit kiinnitetään kattoon pellin alta saumasta piilokiinnityksellä ja saumataan kiinni toisiinsa vesitiiviisti kaksinkertaisilla saumoilla. Konesaumatun peltikaton jokainen sauma tiivistetään tiivistysaineella sauman sisäisesti. Samaa menetelmää käytetään myös peltikaton läpivientien kohdalla.

Kestävä ja pitkäikäinen konesaumakatto soveltuu kaikenlaisiin kiinteistöihin: erillistaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, arvorakennuksiin jne. Hyvin huollettuna konesaumattu katto voi kestää jopa yli 100 vuotta. Teemme konesaumattuja kattoja sekä sinkitystä epllistä että kuparista.

Lue lisää konesaumakatosta »

 

Konesaumakatto kestää aikaa
Peltikaton huoltomaalaus

Peltikaton pesu ja maalaus sivellintyönä

Suomessa peltikatto altistuu hyvin erilaisille sääolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa. Jos katolla ei ole säännöllistä kattohuoltoa, pääsee pelti helposti ruostumaan ja voi kulua puhki jopa muutamassa vuodessa.

Peltikaton maalaus kannattaakin suorittaa ajoissa, sillä huoltomaalauksen ansiosta muutoin ehjän katteen elinkaarta on mahdollista jatkaa jopa 15 vuotta.

Tutustu katon maalaukseen tarkemmin »

Palvelemme monipuolisesti Lahdessa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Lahdessa ja Päijät-Hämeen alueella hoitaa Kattotutka Lahti.

Katso kaikki kattopalvelumme Lahdessa »

As Oy Vapaudenkatu 2, kattoremontti Lahti
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru