Referenssit / As Oy Mäkipeura

As Oy Mäkipeura, Espoo

Peltikatto rivitaloyhtiöön Espoossa

Taloyhtiöön 3450 m² uutta peltikattoa ja ilmanvaihtoremontti!

Kattotutka toteutti taloyhtiön kattoremontin Espoon Sepänkylässä taloyhtiöön. Upea, Kattotutkan kokeneiden kattopeltiseppien ammattitaidolla tekemä, konesaumattu peltikate rakennettiin 13 asuinrakennuksen lisäksi myös taloyhtiön autokatokseen. Uuden peltikatteen asennuksen jälkeen rakennusten räystäille asennettiin uudet sadevesikourut ja syöksytorvet. Samassa yhteydessä myös tikkaita uusittiin ja katolle asennettiin nykymääräysten mukaiset kattoturvatuotteet. Urakkaan kuului myös mm. sähkötyöurakka ja painovoimaisen ilmanvaihdon muuttaminen koneelliseksi. Tämä kohde on hyvä esimerkki siitä, miten Kattotutka voi pääurakoitsijana tarjota kattoremontin yhteydessä myös muita yläpohjaan liittyviä töitä.

"Asukkailta saamani palaute on ollut positiivista ja innostunutta. Kattojen uusimisen myötä yhtiön yleisilme on siistiytynyt ja
katon aiheuttamat ongelmat ovat taakse jäänyttä elämää."

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Mari Kuivalainen

Pyydä tarjous kattoremontista

Katso kaikki kattopalvelumme Espoossa

Kattotyöt Uusimaa:

Kattotutka Helsinki
010 680 4001 Tutustu palveluihimme »
Rivitaloyhtiön peltikaton uusiminen Espoossa, As Oy Mäkipeura Rivitaloyhtiön peltikaton uusiminen Espoossa, As Oy Mäkipeura Rivitaloyhtiön peltikaton uusiminen Espoossa, As Oy Mäkipeura Rivitaloyhtiön peltikaton uusiminen Espoossa, As Oy Mäkipeura Rivitaloyhtiön peltikaton uusiminen Espoossa, As Oy Mäkipeura

Mitä taloyhtiön kattoremontissa tulisi huomioida?

Miksi ja mitä taloyhtiön hallituksen tulisi tietää vesikatosta? Kuka kävi viimeksi meidän taloyhtiön katolla? Onko katon uusiminen ainoa vaihtoehto? Tarvitseeko uusi katto huoltoa?

Asunto-osakeyhtiölain mukaan taloyhtiön hallituksen velvollisuus on huolehtia taloyhtiön kiinteistön kunnossapidosta ja omaisuuden arvon säilyttämisestä. Käytännön tasolla kiinteistön kunnossapitoasioiden organisoinnista huolehtii useimmiten isännöitsijä. Koska vastuu asiassa on kuitenkin lopulta taloyhtiön hallituksella, on jokaisen hallituksen jäsenen hyvä tietää myös vesikaton kunnossapidon peruselementit. Kokosimme tähän artikkeliin kattoalan ammattilaistemme tärkeimmät vinkit taloyhtiön hallituksille.

Lue lisää »

Mitä mieltä asiakkaamme ovat Kattotutkasta?
Peltikattoremontti Espoo, As Oy Kuttulammenpuisto

Kattoremontti ja kattotyöt Espoossa

Palvelukonseptimme kolme askelta vesikaton hyvinvointiin ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä julkisten rakennusten katot katemateriaalista ja kattotyypistä riippumatta.

Kattoremontit onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutuksen sekä ylläpito 25 vuodeksi.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Espoossa ja koko Uudenmaan alueella hoitaa Kattotutka Helsinki.

Katso koko palvelutarjontamme Espoossa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru