As Oy Kouvonkulman vesikatto uusittiin

Etusivu » Referenssit (vanha) » Korjaukset / kattoremontit » As Oy Kouvonkulman vesikatto uusittiin

Jaa meidät:

Kouvolan Pistokatu 1:ssä sijaitsevan 1950-luvulla rakennetun kerrostalon vesikatto oli aiheuttanut jo monenlaista riesaa. Sen kunto selvitettiin Kattokuntotarkastuksella.

Tarkastuksessa havaittiin yläpohjan tuuletus puutteelliseksi, räystäsvuotojen syyksi paljastuivat lämpövuodot, jotka aiheuttivat paannejään muodostumista räystäille ja kaiken lisäksi katepellit havaittiin huonokuntoisiksi ja ruostuneiksi. Tarkastuksen perusteella katon korjaamiseen ei ollut perusteita, joten taloyhtiö päätyi sen uusimiseen.

Uusi katto saumattiin sinkitystä pellistä. Sen lisäksi, että jokainen sauma on tehty kaksinkertaisena ja Rt-kortin 85-10862 ohjeiden mukaisesti, on ammattitaidolla tehtyä työtä ilo katsella.

Remontin yhteydessä parannettiin yläpohjan tuuletusta ja räystäskourut korjattiin Ikikouru –menetelmällä.

Lopuksi katolle asennettiin uudet nykyaikaiset turvavarusteet, joiden ansiosta katon huoltotyöt voidaan tehdä työsuojelumääräysten mukaisesti ja turvallisesti. Huolellinen maalaus ja säännöllinen huolto varmistaa sen, että tämä katto palvelee käyttäjiään useita vuosikymmeniä, - ”isältä pojalle”.

 

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok