Referenssit / As Oy Jyväskylän Keskikatu 21

As Oy Jyväskylän Keskikatu 21, Jyväskylä

Peltikatto kerrostaloyhtiöön Jyväskylässä

Uusittu peltikatto peltisepäntyönä taloyhtiöön Jyväskylän keskustan kupeessa

Jyväskylän keskustan kupeessa sijaitsevan As Oy Jyväskylän Keskikatu 21:n alkuperäinen konesaumakatto uusittiin Kattotutkan toimesta peltisepäntyönä.

Remontin aikana konesaumattua peltikattoa uusittiin noin 500 m². Saneeraukseen sisältyi myös lisäeristykset ja parvekelippojen kermikattotyöt sekä sulanapitokaapelointi. Myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät uusittiin kattoremontin aikana.

Remontti toteutettiin syksyn 2020 aikana. Hanke valmistui aikataulun mukaisesti.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Keski-Suomi:

Kattotutka Jyväskylä
010 680 4060 Tutustu palveluihimme »
Peltikattoremontti Jyväskylä, As Oy Jyväskylän Keskikatu 1 Peltikattoremontti Jyväskylä, As Oy Jyväskylän Keskikatu 1 Peltikattoremontti Jyväskylä, As Oy Jyväskylän Keskikatu 1 Peltikattoremontti Jyväskylä, As Oy Jyväskylän Keskikatu 1 Peltikattoremontti Jyväskylä, As Oy Jyväskylän Keskikatu 1 Peltikattoremontti Jyväskylä, As Oy Jyväskylän Keskikatu 1

Vinkit taloyhtiön kattoremonttin

Miksi ja mitä taloyhtiön hallituksen tulisi tietää vesikatosta? Kuka kävi viimeksi meidän taloyhtiön katolla? Onko katon uusiminen ainoa vaihtoehto? Tarvitseeko uusi katto huoltoa?

Asunto-osakeyhtiölain mukaan taloyhtiön hallituksen velvollisuus on huolehtia taloyhtiön kiinteistön kunnossapidosta ja omaisuuden arvon säilyttämisestä. Käytännön tasolla kiinteistön kunnossapitoasioiden organisoinnista huolehtii useimmiten isännöitsijä. Koska vastuu asiassa on kuitenkin lopulta taloyhtiön hallituksella, on jokaisen hallituksen jäsenen hyvä tietää myös vesikaton kunnossapidon peruselementit. Kokosimme tähän artikkeliin kattoalan ammattilaistemme tärkeimmät vinkit taloyhtiön hallituksille.

Lue lisää »

Mitä mieltä asiakkaamme ovat Kattotutkasta?
As Oy Kulmakartano, kattoremontti Jyväskylä

Kattoremontti ja muut kattotyöt Jyväskylässä

 

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO®-palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella hoitaa Kattotutka Jyväskylä.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Jyväskylässä »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru