Referenssit / As Oy Karjalaisten Kerrostalo

As Oy Karjalaisten Kerrostalo, Lappeenranta

Peltikatto kerrostaloon Lappeenrannassa

Taloyhtiön peltikatto tehtiin talvityönä Lappeenrannassa!

Asunto Oy Karjalaisten Kerrostalo on nimensä mukaisesti alunperin Karjalan evakoille rakennettu asuinkerrostalo, jonka alkuperäinen peltikate oli tullut elinkaarensa päähän ja päätettiin uusia vuonna 2018. Uusi konesaumattu peltikatto syntyi kätevästi talvityönä Kattotutkan kokeneiden peltiseppien ammattitaidolla. Alempi katto muuttui tyylikkääksi kattoterassiksi kattoremontin yhteydessä. Uudella katolla uusittiin kadun puolen sadevesijärjestelmät ja pihan puolella vesikourut saneerattiin Kattotutkan IKIKOURU® -menetelmällä. Katolle asennettiin myös katon turvavarusteet määräysten mukaisesti.

"Mielelläni suosittelen Kattotutkaa. Arvostan urakoitsijaa, joka ei lupaa liikoja ja tekee juuri sen, mitä on sovittu ja sovitussa aikataulussa. Kannustan kollegoitani taloyhtiöissä hoitamaan kattoasiat kuntoon ajoissa. Myös talviremontti on loistava vaihtoehto."
Taloyhtiön hallituksen pj Vesa Hirvikoski

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Kymenlaakso:

Kattotutka Kouvola
010 680 4020 Tutustu palveluihimme »
Peltikatto kerrostaloon Lappeenrannassa, As Oy Karjalaisten Kerrostalo Peltikatto kerrostaloon Lappeenrannassa, As Oy Karjalaisten Kerrostalo Peltikatto kerrostaloon Lappeenrannassa, As Oy Karjalaisten Kerrostalo Peltikatto kerrostaloon Lappeenrannassa, As Oy Karjalaisten Kerrostalo Peltikatto kerrostaloon Lappeenrannassa, As Oy Karjalaisten Kerrostalo Peltikatto kerrostaloon Lappeenrannassa, As Oy Karjalaisten Kerrostalo Peltikatto kerrostaloon Lappeenrannassa, As Oy Karjalaisten Kerrostalo Peltikatto kerrostaloon Lappeenrannassa, As Oy Karjalaisten Kerrostalo Peltikatto kerrostaloon Lappeenrannassa, As Oy Karjalaisten Kerrostalo

Konesaumattu peltikatto kestää aikaa

  • Konesaumattu peltikate sopii kaikenlaisille katoille: erillistaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, arvorakennuksiin...
  • Sinkitty peltikatto on kestävä ja pitkäikäinen – huollettuna kestää helposti vuosikymmeniä
  • Saumattu peltikatto on vesitiivis – saumat tiivistetty tiivistysaineella
  • Käytännössä hyvin testattu tekotapa – tehty jo 1800-luvulla samoilla menetelmillä
  • Tyylikäs ulkonäkö, myös monimuotoiset katot – arkkitehtienkin suosima kattomateriaali
  • Helppohoitoinen katto, joka ei sammaloidu, perusylläpitoon riittää roskien puhdistus pari kertaa vuodessa
  • Peltikaton elinkaarta voidaan pidentää myös täsmäkorjauksien avulla

Lue lisää konesaumakatosta »

Konesaumattupeltikatto on oikein hoidettuna pitkäikäinen
IKIKOURU® valmistetaan EPDM-Superseal-kumista

IKIKOURU® on ratkaisu vuotaviin vesikouruihin

Patentoitu IKIKOURU®-menetelmä on vuosikymmenten käyttökokemuksella ja noin 400 km asennusmäärällä todettu varmimmaksi tavaksi korjata vanhat ja vuotavat piilo- sekä tuplavesikourut. IKIKOURU® sopii kaikkien räystäs- ja kattokourujen korjaamiseen kerrostaloissa, teollisuus- ja liikerakennuksissa sekä rivi- ja erillistaloissa. Sitä voidaan käyttää myös uudisrakentamisessa sisäkourun vedeneristeenä.

Lue lisää IKIKOURU®:sta »

Kattotyöt Lappeenrannassa ja Kaakkois-Suomessa

Palvelukonseptimme kolme askelta vesikaton hyvinvointiin ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjauksetja kattohuollot. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä julkisten rakennusten katot katemateriaalista ja kattotyypistä riippumatta.

Kattoremontit onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutuksen sekä ylläpito 25 vuodeksi.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Kymenlaakson ja Kaakkois-Suomen alueella hoitaa Kattotutka Kouvola.

Lue lisää kattopalveluista Lappeenrannassa »

Kattopalvelut Lappeenranta – Purolan koulu
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru