Referenssit / As Oy Joensuun Torikatu 35

As Oy Joensuun Torikatu 35, Joensuu

Taloyhtiön kattoremontti Joensuussa

Konesaumakaton uusinta ja ongelmallisten vesikourujen siirto Joensuussa

As Oy Joensuun Torikatu 35:n konesaumakatto uusittiin peltisepäntyönä Kattotutkan Joensuun toimipisteen toimesta. Monipuolinen konesaumapeltikattoremontti toi apua myös aiemmin ongelmia tuottaneisiin vesikouruihin.

Kerrostalon konesaumattu peltikatto uusittiin kokonaan. Remontin yhteydessä aiemmin ongelmia tuottaneet vesikourut siirrettiin toimimaan seinälinjan ulkopuolelle räystäitä jatkamalla. Myös kattoturvatuotteet uusiittiin kokonaan.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pohjois-Karjala:

Kattotutka Joensuu
010 680 4070 Tutustu palveluihimme »
Konesaumakaton uusinta ja ongelmallisten vesikourujen siirto Joensuussa Konesaumakaton uusinta ja ongelmallisten vesikourujen siirto Joensuussa Konesaumakaton uusinta ja ongelmallisten vesikourujen siirto Joensuussa Konesaumakaton uusinta ja ongelmallisten vesikourujen siirto Joensuussa Konesaumakaton uusinta ja ongelmallisten vesikourujen siirto Joensuussa Konesaumakaton uusinta ja ongelmallisten vesikourujen siirto Joensuussa Konesaumakaton uusinta ja ongelmallisten vesikourujen siirto Joensuussa

Vinkit taloyhtiön kattoremonttiin

Miksi ja mitä taloyhtiön hallituksen tulisi tietää vesikatosta? Kuka kävi viimeksi meidän taloyhtiön katolla? Onko katon uusiminen ainoa vaihtoehto? Tarvitseeko uusi katto huoltoa?

Asunto-osakeyhtiölain mukaan taloyhtiön hallituksen velvollisuus on huolehtia taloyhtiön kiinteistön kunnossapidosta ja omaisuuden arvon säilyttämisestä. Käytännön tasolla kiinteistön kunnossapitoasioiden organisoinnista huolehtii useimmiten isännöitsijä. Koska vastuu asiassa on kuitenkin lopulta taloyhtiön hallituksella, on jokaisen hallituksen jäsenen hyvä tietää myös vesikaton kunnossapidon peruselementit. Kokosimme tähän artikkeliin kattoalan ammattilaistemme tärkeimmät vinkit taloyhtiön hallituksille.

Katso kaikki vinkit »

Kattoremonttia lykätään usein turhaan
Lieksan kaupungintalo, kattoremontti ja peltikaton maalaus

Monipuoliset kattopalvelut Pohjois-Karjalassa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella hoitaa Kattotutka Joensuu.

Katso Joensuun kattopalvelut tarkemmin »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru