Referenssit / As Oy Joensuun Kalevankatu 34

As Oy Joensuun Kalevankatu 34, Joensuu

Kerrostaloyhtiön peltikattoremontti Joensuussa sääsuojan alla

Kahden kerrostalon peltikattoremontti sääsuojan alla Joensuussa

As Oy Joensuun Kalevankatu 34:n kahden kerrostalon konesaumakatot uusittiin peltisepäntyönä Kattotutkan Joensuun toimipisteen toimesta. Monipuolinen konesaumapeltikattoremontti tehtiin sääsuojan alla alkuvuodesta 2022. Remontin yhteydessä vesikourut saneerattiin IKIKOURU®-saneerauksella sekä päivitettiin kattoturvatuotteet.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Pohjois-Karjala:

Kattotutka Joensuu
010 680 4070 Tutustu palveluihimme »

Taloyhtiön kattopalvelut kaiken kattavasti

Hyvin hoidetun katon merkitys koko kiinteistön arvolle ja sen säilymiselle on todella suuri. Toimiva vesikatto suojaa koko taloyhtiötä, sen käyttäjiä sekä kiinteistöjä. Huoltamaton katto puolestaan voi aiheuttaa suuriakin ongelmia ja sitä myötä yllättäviä kustannuksia taloyhtiölle.

Avainasemassa katon kunnossapidossa on samat tekijät kuin muussakin taloyhtiön ylläpidossa: säännöllisyys, ennaltaehkäisy, kustannustehokkuus, todellinen tieto sekä riittävän ajoissa ja oikeilla mittasuhteilla tehdyt toimenpiteet.

Katso kattopalvelut taloyhtiöille »

 

Monipuoliset kattopalvelut taloyhtiölle
Kattoremontti sääsuojan alla Helsingissä

Kiinteistön suojaaminen kattoremontin aikana

Katto on kiinteistön tärkein julkisivu suojaten koko kiinteistöä kaikelta taivaalta tulevalta. Kattotöiden aikana katto on suojattava mahdollisimman hyvin, jotta kiinteistö on suojassa myös kattoremontin tai pienemmän kattotyön aikana. Avain asemassa ovat suojaussuunnittelu ja sääsuojaus tarpeen mukaan.

Sääsuojan alla kattotyöt voidaan tehdä aina tehokkaasti kelistä riippumatta. Sääsuojan käyttö parantaa myös työmaalla ja sen läheisyydessä liikkuvien turvallisuutta. Sääsuojaa suositellaan erityisesti suuremmissa kattourakoissa syksystä kevääseen, kun keliolosuhteet ovat epävakaat.

Lue lisää turvallisesta kattotyömaasta »

Monipuoliset kattopalvelut Pohjois-Karjalassa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella hoitaa Kattotutka Joensuu.

Katso Joensuun kattopalvelut tarkemmin »

Lieksan kaupungintalo, kattoremontti ja peltikaton maalaus
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru