Referenssit / As Oy Haavanvesa ja Haavansarka

As Oy Haavanvesa ja Haavansarka, Oulu

ELINKAARIKATOT® rivitaloyhtiöihin Oulussa

ELINKAARIKATTO® kahteen vierekkäiseen rivitaloon Oulussa

Oulussa vierekkäiset As Oy Haavansarka ja As Oy Haavanvesa hyödynsivät taloyhtiöiden kattoremonteissa Kattotutkan uuden ELINKAARIKATTO® -urakkamallin mukanaan tuomat hyödyt, kuten juuri oikein mitoitetun remontin sekä uuden katon ylläpidon ja täystakuun 25 vuodeksi.

Yhdessä taloyhtiössä on kattopinta-alaa yhteensä noin 1000 m2 verran. Remontin yhteydessä talojen katoilta poistettiin suunnitelmien mukaisesti asuntojen kattoikkunat (valokuvut), mikä toi remonttiin oman pienen lisämausteensa, kun työtä tehtiin asunto kerrallaan myös sisäkaton puolella. Uuden katteen asennuksen jälkeen katoille asennettiin uudet turvamääräysten mukaiset katon turvavarusteet sekä sadevesijärjestelmät.

Pyydä tarjous kattoremontista »

Kattotyöt Pohjois-Pohjanmaa:

Kattotutka Oulu
010 680 4030 Tutustu palveluihimme »
Peltikattoremontti Oulu, As Oy Haavanvesa ja Haavansarka Peltikattoremontti Oulu, As Oy Haavanvesa ja Haavansarka Peltikattoremontti Oulu, As Oy Haavanvesa ja Haavansarka Peltikattoremontti Oulu, As Oy Haavanvesa ja Haavansarka Peltikattoremontti Oulu, As Oy Haavanvesa ja Haavansarka Peltikattoremontti Oulu, As Oy Haavanvesa ja Haavansarka Peltikattoremontti Oulu, As Oy Haavanvesa ja Haavansarka Peltikattoremontti Oulu, As Oy Haavanvesa ja Haavansarka Peltikattoremontti Oulu, As Oy Haavanvesa ja Haavansarka Peltikattoremontti Oulu, As Oy Haavanvesa ja Haavansarka

ELINKAARIKATTO® on enemmän kuin kattoremontti

ELINKAARIKATTO® -urakkamallimme on elinkaariajatteluun pohjautuva innovaatio KVR-urakasta. Siinä tilaaja ulkoistaa koko kattoremontin kokonaisvastuun aina lähtötilanteen kartoituksesta ja suunnittelusta alkaen kattourakoitsijalle. Vastineeksi tilaaja saa 25 vuodeksi uuden katon täydellisen ylläpidon kattourakoitsijan vastuulla ja 25 vuoden takuulla. ELINKAARIKATTO® on saatavilla saumapeltikatolle ja huopakatoille vain Kattotutkalta.

Jotta voimme tarjota uutta ja vieläkin parempaa urakkamallia, on meidän tunnettava nykytilanteen keskeisimmät ongelmakohdat, joita kiinteistöjen kattoremontteihin hyvin usein liittyy. Selkeitä ongelmakohtia ovat mm. suunnittelu, remontin laajuus sekä huollon puute.

Lue lisää ELINKAARIKATTO®-remontista »

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
Konesaumattua peltikatto Oulussa

Monipuoliset kattotyöt Oulussa

Elinkaariajatteluun keskittyvän palvelukonseptimme kulmakivinä ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjaukset ja kattohuollot – kolme askelta vesikaton hyvinvointiin. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme niin taloyhtiöiden, julkisten rakennusten, toimitilojen kuin teollisuusrakennustenkin katot. Kattoremontit 25 vuoden täystakuulla onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO®-palveluna.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla hoitaa Kattotutka Oulu.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme Oulussa »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru