Referenssit / Annankatu 18

Annankatu 18, Helsinki

Kuparikatto arvokiinteistöön Helsingissä

Kuparikaton uusiminen ja kourusaneeraus arvokiinteistöön Helsingin keskustassa

Helsingin keskustassa sijaitsevan arvokiinteistön kuparikatto uusitaan Kattotutkan toimesta kiinteistön laajemman saneerauksen yhteydessä vuosien 2020 – 2022 aikana. Kohteen kupariset rimasaumakatot korjataan niiltä osin kuin se on mahdollista ja loput osat uusitaan kokonaan. Kattoremontin yhteydessä myös vesikourut saneerataan IKIKOURU®-menetelmällä. Kohteen erikoisuuksia ovat esimerkiksi kaarevat kattoikkunat piparkakkureunuksella.

Historiallinen rakennus, osoitteessa Annankatu 18, sijaitsee Vanhan Kirkkopuiston laidalla aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tilgmann Oy:n kirjapainoksi alunperin 1922 valmistuneessa kiinteistössä toimi myös työeläkeyhtiö Varman pääkonttori vuosina 1980–2008. Viimeisimpänä rakennus on toiminut Euroopan kemikaaliviraston toimistorakennuksena. Nyt käynnissä olevassa saneerauksessa kohde muutetaan hotellikäyttöön.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Uusimaa:

Kattotutka Helsinki
010 680 4001 Tutustu palveluihimme »
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru