Referenssit / Annankatu 18

Annankatu 18, Helsinki

Kuparikatto arvokiinteistöön Helsingissä

Kuparikaton uusiminen ja kourusaneeraus arvokiinteistöön Helsingin keskustassa

Helsingin keskustassa sijaitsevan arvokiinteistön kuparikatto uusitaan Kattotutkan toimesta kiinteistön laajemman saneerauksen yhteydessä vuosien 2020 – 2022 aikana. Kohteen kupariset rimasaumakatot korjataan niiltä osin kuin se on mahdollista ja loput osat uusitaan kokonaan. Kattoremontin yhteydessä myös vesikourut saneerataan IKIKOURU®-menetelmällä. Kohteen erikoisuuksia ovat esimerkiksi kaarevat kattoikkunat piparkakkureunuksella.

Historiallinen rakennus, osoitteessa Annankatu 18, sijaitsee Vanhan Kirkkopuiston laidalla aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tilgmann Oy:n kirjapainoksi alunperin 1922 valmistuneessa kiinteistössä toimi myös työeläkeyhtiö Varman pääkonttori vuosina 1980–2008. Viimeisimpänä rakennus on toiminut Euroopan kemikaaliviraston toimistorakennuksena. Nyt käynnissä olevassa saneerauksessa kohde muutetaan hotellikäyttöön.

Pyydä tarjous kattoremontista

Kattotyöt Uusimaa:

Kattotutka Helsinki
010 680 4001 Tutustu palveluihimme »
Kuparikattoremontti Helsinki, Annankatu 18 ympäristö Kuparikattoremontti Helsinki, Annankatu 18 ympäristö Kuparikattoremontti Helsinki, Annankatu 18 ympäristö Kuparikattoremontti Helsinki, Annankatu 18 ilmakuva Kuparikattoremontti Helsinki, Annankatu 18 ilmakuva Kuparikattoremontti Helsinki, Annankatu 18 ilmakuva Kuparikattoremontti Helsinki, Annankatu 18 ilmakuva Kuparikattoremontti Helsinki, Annankatu 18 yksityiskohta Kuparikattoremontti Helsinki, Annankatu 18 yksityiskohta Kuparikattoremontti Helsinki, Annankatu 18 yksityiskohta Kuparikattoremontti Helsinki, Annankatu 18 yksityiskohta

Konesaumattu kuparikatto kestää aikaa

Kuparikaton elinikä on todella pitkä, kattotarkastuksissa olemme tavanneet jopa yli 100 vuotta vanhoja, ehjiä kuparikattoja!

Kupari on sitkeää ja pehmeää ja sopii siitä syystä erityisen hyvin monimuotoisille katoille, joita yleensä on esimerkiksi kirkkojen ja muiden arvokiinteistöjen katoilla. Kun uusi kuparikatto asennetaan, on se aluksi väriltään punertava. Ajan myötä kuparikate patinoituu vihertäväksi tai tummanruskeaksi, mutta on edelleen yhtä kestävä kuin kirkas kupari.

Lue lisää kuparikaton ominaisuuksista »

Monen kirkon katolta löytyy konesaumattu kuparikatto
Annankatu 18 konesaumatun kuparikaton uusiminen

Kattoremontti Helsinki

Kun täsmäkorjaukset eivät enää riitä on katon uusiminen, eli kattoremontti, ajankohtainen. Ennen remontin varsinaista suunnittelua katolle kannattaa teettää puolueeton kattotarkastus. Kattotarkastuksen pohjalta luotettava kattourakoitsija pystyy kertomaan jo etukäteen, millainen ratkaisu olisi kestävin ja kustannustehokkain juuri teidän katollenne.

Helsingin toimipisteestä löytyy mittava kokemus erilaisista kattoremonteista niin pelti-, huopa- kuin kuparikatoillekin. Saumapeltikatolle ja huopakatolle kattoremontti voidaan totetuttaa myös ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla ELINKAARIKATTO® -palveluna.

Tutustu kattoremontteihin tarkemmin »

IKIKOURU® – ratkaisu vuotaviin vesikouruihin

Patentoitu IKIKOURU®-menetelmä on vuosikymmenten käyttökokemuksella ja noin 400 km asennusmäärällä todettu varmimmaksi tavaksi korjata vanhat ja vuotavat piilo- sekä tuplavesikourut. IKIKOURU® sopii kaikkien räystäs- ja kattokourujen korjaamiseen kerrostaloissa, teollisuus- ja liikerakennuksissa sekä rivi- ja erillistaloissa. Sitä voidaan käyttää myös uudisrakentamisessa sisäkourun vedeneristeenä.

Tutustu IKIKOURU®-ratkaisuun »

IKIKOURU®: n asennus katolla
Peltikattoremontti Helsingin Olympiaterminaali

Kattotyöt monipuolisesti Helsingissä

Palvelukonseptimme kolme askelta vesikaton hyvinvointiin ovat ​​​kattotarkastukset, katon korjauksetja kattohuollot. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä julkisten rakennusten katot katemateriaalista ja kattotyypistä riippumatta.

Kattoremontit onnistuvat myös ylivertaisena ELINKAARIKATTO® -palveluna, johon sisältyvät kattotarkastus, remontin suunnittelu, toteutuksen sekä ylläpito 25 vuodeksi.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden monipuoliset kattotyöt Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella hoitaa Kattotutka Helsinki.

Tutustu koko palvelutarjontaamme Helsingissä »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru