Yritys / Turvallisuus / Asiakas- ja asukasturvallisuus

Turvallinen kattotyömaa asiakkaalle ja asukkaille

Turvallinen kattotyömaa on turvallinen niin kiinteistölle, asukkaille, ohikulkijoille kuin työntekijöillekin.

Yritys / Turvallisuus / Asiakas- ja asukasturvallisuus

Turvallinen kattotyömaa asiakkaalle ja asukkaille

Turvallinen kattotyömaa on turvallinen niin kiinteistölle, asukkaille, ohikulkijoille kuin työntekijöillekin.

Turvallinen kattotyömaa kaikille kiinteistön käyttäjille

Turvallisuus kattotöissä on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on lähtökohtana jokaisella työmaalla, että kiinteistöä on turvallista käyttää myös remontin aikana eikä ulkopuolisille aiheudu siitä vaaraa. Mm. seuraavilla turvatoimilla huomioidaan niin työntekijät, kiinteistön käyttäjät kuin sivulliset ohikulkijatkin kattotöiden aikana.

  • Työmaan toteutuksesta ja etenemisestä tiedotetaan aina etukäteen sekä työmaan aikana.
  • Työalue ja putoamisvaarallinen alue rajataan.
  • Kulkuväylät suojataan asianmukaisesti.
  • Katolla olevan tavaran ja henkilöstön mahdollisen putoamisen estäminen esim. sitomalla, karkuremmeillä ja putoamissuojauksella.
  • Mahdollisista nostoista tehdään aina erillinen suunnitelma.
Kattotöissä rajataan usein putoamisvaarallinen alue
Kattoremontti sääsuojan alla Helsingissä

Kiinteistön suojaaminen kattotöiden aikana

Katto on kiinteistön tärkein julkisivu suojaten koko kiinteistöä kaikelta taivaalta tulevalta. Kattotöiden aikana katto on suojattava mahdollisimman hyvin, jotta kiinteistö on suojassa myös kattoremontin tai pienemmän kattotyön aikana. Avain asemassa ovat suojaussuunnittelu ja sääsuojaus tarpeen mukaan.

Sääsuojan alla kattotyöt voidaan tehdä aina tehokkaasti kelistä riippumatta. Sääsuojan käyttö parantaa myös työmaalla ja sen läheisyydessä liikkuvien turvallisuutta. Sääsuojaa suositellaan erityisesti suuremmissa kattourakoissa syksystä kevääseen, kun keliolosuhteet ovat epävakaat.

Taloudellinen turva asiakkaalle

Turvallinen kattotyömaa on myös taloudellisesti turvallinen valinta. Kiinnittämällä huomion turvallisuuteen voidaan minimoida riskit mm. vesivahinkojen, tulipalojen ja henkilövahinkojen osalta. Näin työt voidaan toteuttaa suunnitellusti ja aikataulussa eikä yllättäviä kuluja pääse syntymään.

Kattotutka on toiminut vuodesta 1993 asti suomalaisten vesikattojen luotettavana kumppanina. Vuosikymmenten kokemuksen ja toimivaksi todettujen turvallisten toimintatapojemme myötä pystymme tarjoamaan myös pitkiä takuita töillemme mm. ELINKAARIKATTO® 25 vuoden takuulla ja IKIKOURU® 20 vuoden materiaalitakuulla. Pitkään toimineena, turvallisena ja vakavaraisena toimijana Kattotutka on taloudellisesti turvallinen valinta teidänkin katolle.

 

Helppo hymyillä, kun turvallisuus asiat ovat kunnossa

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Lue asiakaskokemuksia »

Olemme
tarkastaneet
jo yli 25 000
kattoa

Turvallisuus koostuu useista eri tekijöistä

Työturvallisuus on avainasemassa

Kattotutkan arvot ovat: turvallisesti, keskellä toimintaa, luotettavana kumppanina. Vuosikymmenten ajan olemme olleet turvallisia ja luotettavia kumppaneita asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, mutta myös turvallinen ja luotettava työnantaja omille työntekijöillemme. Kehitämme jatkuvasti työturvallisuutta, jotta voimme taata, että työntekijämme pääsevät turvallisesti työmaalta kotiin myös tänään ja huomenna.

Lue lisää »

Turvallisuus on ykkösasia

Turvalliset kattotulityöt

Kattotutkalla käytetään aina liekittömiä menetelmiä kattotöissä. Liekittömät menetelmät yhdistettynä tarkkaan riskien arviointiin, tulityövalvontaan ja -suunnitteluun minimoivat tulityön riskit ja tulipalojen mahdollisuuden katolla.

Lue lisää »

Liekittömät menetelmät kattotulitöissä

Turvallisesti keskellä toimintaa

Meillä Kattotutkalla tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus. Olemme luotettavia kumppaneita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, mutta myös luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Heikki Kumpulainen
henkilöstöjohtaja ja työsuojelupäällikkö, Kattotutka Oy

Vesikaton luotettava kumppani

Erityisosaamistamme on kattojen elinkaaren hallinta tarkastuksesta lähtien aina ylläpitoon saakka. Vuosikymmenten aikana meille on muodostunut huippuosaaminen. Meillä on ammattitaitoa kaikkiin eri tilanteisiin, mitä katoilla tulee vastaan. Voimme olla ylpeitä, kun teemme asioita tuolla katoilla oikeilla menetelmillä ja sitä kautta ratkaisemme asiakkaiden ongelmia.

Heikki Lindgren
toimitusjohtaja, Kattotutka Oy

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru