Meille on myönnetty
Avainlippu

Mahdollistamme
huolettomia aikoja saman katon alla

Tiedä täsmälleen,
mitä kattosi kaipaa

Hyvinvoivien kattojen
huippuasiantuntijasi

Kaikki kattotyöt turvallisesti ja luotettavasti


Kattotutka on valtakunnallisesti toimiva turvallinen kattojen ammattilainen. Olemme vuodesta 1993 asti toiminut suomalainen perheyritys. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme peltikatot, kuparikatot, huopakatot ja tiilikatot niin isoissa kuin pienissäkin kiinteistöissä. 

Peltikattoremontti ja huopakattoremontti voidaan tehdä myös ELINKAARIKATTO® -urakkamallilla ylivertaisella 25 vuoden täystakuulla! Peltikaton maalaus, tiilikaton pinnoitus, kattojen lumenpudotus, vesikourujen saneeraus, sadevesijärjestelmät ja katon turvavarusteet täydentävät palveluvalikoimamme kokonaisvaltaiseksi, jolloin muita sopimuskumppaneita vesikaton kunnossapitoon ei tarvita.

Meille on myönnetty Avainlippu

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia.

Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Lue uutinen aiheesta »

 

Kattotutkalle on myönnetty Avainlippu

Olemme toimineet suomalaisilla katoilla jo

30 vuotta

Olemme tarkastaneet kattoja jo yli

25 000

Kohteitamme on yhteensä yli

70 000

Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, seurakunnat, kaupungit ja kunnat. Osaamiseemme luottavat vahvasti useat isot kiinteistöalan tunnetut toimijat.

Tutustu referensseihimme »

Tutustu referenssi- kohteisiin

Missä kunnossa katto on talven jäljiltä?

Vesikatto kuuluu kiinteistön tärkeimpiin osiin ottaen vastaan kaiken taivaalta tulevan niin lumena kuin vetenä. Raskaat lumikuormat, lämpötilojen vaihtelut ja lumenpudotukset ovat rasittaneet kattoja koko talven. Missä kunnossa kiinteistönne katto on talven jäljiltä?

Todellinen tieto katon kunnosta saadaan ainoastaan asianmukaisella tarkastuksella. Tarkastuksessa mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa ja suuremmat vahingot voidaan usein välttää. Kattotarkastuksessa tarkastetaan mm. vesikaton tiiviys, toimivuus ja turvallisuus.

Katso kaikki tarkastuspalvelumme »

 

Tarkastus on katon ylläpidon perusta
Vuototarkastuksen lähtökohtana on paikantaa katolla oleva vuotokohta ja korjata se niin pian kuin mahdollista

Mitä tehdä, kun katto vuotaa?

Oli kyseessä sitten rivitalo, kerrostalo, toimitila tai liikerakennus, kun katto vuotaa, vaatii se nopeita toimia. Mitä nopeammin vuotokohta paikannetaan ja saadaan paikattua sen suuremmalla todennäköisyydellä isommilta ongelmilta voidaan välttyä eikä vesi pääse vaurioittamaan katon alapuolisia tiloja sekä rakenteita.

  1. Ota yhteyttä paikalliseen kattoasiantuntijaan
  2. Katon vuototarkastus ja akuutti paikkaus
  3. Katon laajempi tarkastus, kun akuutti vuoto on paikattu
  4. Katon pysyvämpi korjaus ja muut jatkotoimenpiteet

Lue lisää »

ELINKAARIKATTO® – Kattokvartaali on 25 vuotta

Ammattitaidolla, oikeilla menetelmillä ja laadukkailla materiaaleilla tehty kiinteistön vesikatto on tehty kestämään sukupolvelta toiselle. Eikä siihen tarvita erikoiskalliita ratkaisuja, vaan oikeanlaista elinkaariajattelua.

ELINKAARIKATTO® -urakkamallimme on elinkaariajatteluun pohjautuva innovaatio KVR-urakasta. Palvelu kattaa koko remontin vaiheet aina tarkastuksesta suunnitteluun ja kattoremontin toteutuksesta ylläpitoon asti. Yhdellä sopimuksella ja etukäteen tiedossa olevalla hinnalla uusitulle katolle taataan 25 vuoden ylläpito ja takuu.

Miksi valita ELINKAARIKATTO®? »

ELINKAARIKATTO® – kattokvartaali on 25 vuotta
Uusin Kattotutka-lehti on julkaistu

Lue nyt uusin Kattotutka-lehti

Vuoden 2023 Kattotutka-lehti on nyt luettavissa verkossa. Fyysisen lehden voit pyytää paikalliselta kattoasiantuntijaltamme.

Uusimmassa numerossa mm.

  • Kattotutka – suomalaisilla katoilla jo 30 vuotta
  • ELINKAARIKATTO® – enemmän kuin kattoremontti
  • Katto on osa kiinteistöomaisuutta
  • Kuusamon Prisman katto uusittiin aurinkopaneeleja varten

Lue lehti tästä »

Turvallinen, luotettava ja keskellä toimintaa

Meillä Kattotutkalla tärkeitä arvoja ovat yrityksen alusta asti olleet turvallisuus, keskellä toimintaa oleminen ja luottamus. Olemme luotettavia kumppaneita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, mutta myös luotettava työnantaja omille työntekijöillemme.

Heikki Kumpulainen

henkilöstöjohtaja ja työsuojelupäällikkö, Kattotutka Oy

Töihin Kattotutkalle?

Haluatko huipulle töihin?

Kokemuksella ja ammattitaidolla teemme jatkuvasti töitä kehittyäksemme entisestään työssämme kattojen turvallisena ammattilaisena ajaen samalla koko toimialaa eteenpäin myös tulevinakin vuosikymmeninä. Haluatko sinä olla osa tätä tarinaa?Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti uusia tekijöitä eri tehtäviin ympäri Suomen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus.

Katso avoimet työpaikat »

Asiakaskokemuksia

Jotta voimme kehittää toimintatapojamme sekä tuotteitamme myös tulevaisuudessa, keräämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta ja asiakaskokemuksia. Näin voimme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja odotuksiin entistä paremmin.

Lue, mitä asiakkaamme kertovat Kattotutkasta.

Trustmary Reviews

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin sekä siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin, mikäli annat tälle suostumuksen klikkaamalla "Hyväksy". Lisätietoa

Google
Kävijäseuranta ja tiedonkeruu markkinointiin
Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Microsoft
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Serviceform
Asiakaspalvelu- ja chatbot-palvelu
Hyväksy
Kiellä
Peru