kattotutka.fi / omakatto.fi
Tietosuojaseloste

Etusivu » Yritys » Tietosuojaseloste

Jaa meidät:

Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24 §

1. Rekisterinpitäjä

Nimi:
Kattotutka Oy

Postiosoite:
Myrskyläntie 1204
07680 Juornaankylä

Puhelin:
010 680 4000

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Heikki Kumpulainen
Puhelin: 010 680 4000
Sähköposti: heikki.kumpulainen@kattotutka.fi

3. Rekisterin nimi

Kattotutka Oy:n www-sivujen asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Henkilötietojen pääasiallinen käyttötarkoitus on toimia asiakasrekisterinä. Rekisteri sisältää henkilötietoja niitä www.kattotutka.fi ja/tai www.omakatto.fi -sivuston yhteydenottolomakkeiden kautta luovuttaneista luonnollisista henkilöistä ja yrityksistä.

Henkilötietoja käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:

  • Asiakkaiden kontaktointiin asiakkaan itse syöttämien tietojen pohjalta:
    • Tarjouspyyntö- ja tilauslomakkeet
    • Palautelomakkeet
    • Pyydä käymään-lomakkeet
    • Rekrytointilomakkeet
  • Asiakkuuden hoitamiseen:
    • Tarjouspyyntöjen käsittelyyn
    • Myyntiin ja markkinointiin
    • Asiakassuhteen hallintaan

5. Rekisterin tietosisältö

Kattotutka Oy:n www-sivujen asiakasrekisteri sisältää enintään seuraavat tiedot (riippuen asiakkaan käyttämästä www-lomakkeesta ja siinä antamistaan tiedoista):

  • Nimi
  • Lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Titteli (asema yrityksessä)
  • Yrityksen, taloyhtiön ja kiinteistöyhtiön nimi
  • Henkilön työnantajan nimi
  • Henkilöön liittyvän kiinteistön perustiedot
    • Kiinteistön nimi
    • Kiinteistön lähiosoite
    • Kiinteistön kaupunginosa
    • Kiinteistön paikkakunta
    • Kiinteistön rakennustyyppi
    • Kiinteistön katon tyyppi
    • Kiinteistön katolla oleva ongelma (henkilön kertomana)
  • Henkilöä kiinnostavat Kattotutka Oy:n palvelut
  • Henkilön antaman palautteen/arvion Kattotutka Oy:n toiminnasta ja/tai palveluista
  • Henkilön rekrytointihakemuksessa antamansa tiedot
    • Millaisesta työstä on kiinnostunut
    • Miltä paikkakunnalta / alueelta hakee töitä
    • Taustatiedot
    • Työhakemus
    • Koulutus
    • Suosittelijat
    • Ikä
  • IP-osoite

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja ei hankita ulkopuolisista lähteistä vaan pääasiallinen tietolähde on asiakas itse.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto

Tietoja ei luovuteta tai siirretä Kattotutka Oy:n ulkopuolelle muuta kuin silloin, kun henkilön tekemän tilauksen loppuun saattaminen sitä edellyttää (projektikohtaiset alihankkijat tai muut yhteistyökumppanit). Jos henkilö on antanut suostumuksensa käyttää tietojaan Kattotutka Oy:n markkinoinnissa, voidaan tietoja niiltä osin luovuttaa Kattotutka Oy:n ulkopuolelle markkinointitoimenpiteen toteuttajalle, mutta tällöinkin vain Kattotutka Oy:n markkinointia varten.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Kerättyjä henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Yhteydenottolomakkeiden kautta lähetetyt asiakastiedot ovat suojattuja https-protokollalla. ATK-järjestelmissä käyttöoikeuksia on rajoitettu ja käsiteltäviä tietoja käsittelee vain käyttöoikeuden omaavat henkilöt. Järjestelmät on suojattu salasanoin ja vahvoin tietoturvaominaisuuksin. Manuaalisesti käsiteltävien asiakastietojen lukumäärä on minimoitu ja manuaaliset arkistot säilytetään lukitussa tilassa.

10. Tarkastusoikeus

Rekisterissä olevalla asiakkaalla on oikeus pyytää tietojen tarkistamista, oikaisua ja poistoa. Pyyntö tulee esittää kirjallisesti kohdassa 2. mainittuun sähköpostiosoitteeseen tai kirjeitse kohdassa 1 mainittuun osoitteeseen (kuoreen merkintä: Tietosuojavastaavalle).

11. Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme tilauksen yhteydessä tulleita henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeellista rekisterin käyttötarkoituksen toteuttamiseksi. Joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa säädettyjen velvollisuuksien, kuten kirjanpito, hoitamiseksi.

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok