ELINKAARIKATTO® -palvelu esillä kevään messuilla, tervetuloa!

Etusivu » Ajankohtaista » ELINKAARIKATTO® -palvelu esillä kevään messuilla!

Jaa meidät:
9/4
2018
Uusi ELINKAARIKATTO® -palvelumme on vahvasti esillä kevään messuilla, kuten Taloyhtiö 2018 -tapahtumassa Helsingissä ja Real Estate Expo 2018 -tapahtumassa Tampereella!

Taloyhtiö 2018 -tapahtuma 18.4.2018, Helsingin Messukeskus

Taloyhtiötapahtuma on isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille, teknisille asiantuntijoille ja muille taloyhtiöiden parissa toimiville tarkoitettu luento- ja näyttelytapahtuma.

Esittelemme messuilla mm. uutta ELINKAARIKATTO® -palveluamme sekä tietysti myös muita kiinteistöjen vesikattojen tarkastuksiin, korjauksiin ja remontteihin sekä huoltamiseen liittyviä palveluitamme. Nähdään messuilla - halutessasi voit sopia kanssamme tapaamisen jo etukäteen!

Osastomme: 31

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan

Kiinteistö 2018 -tapahtuma 25.4.2018, Oulu

Tervetuloa Oulussa järjestettäville Kiinteistö2018-messuille, jotka tarjoavat tietoa asunto-osakeyhtiöiden hallitusten tai kiinteistönomistajien toiminnan kehittämiseen.

Esittelemme messuilla mm. uutta ELINKAARIKATTO® -palveluamme sekä tietysti myös muita kiinteistöjen vesikattojen tarkastuksiin, korjauksiin ja remontteihin sekä huoltamiseen liittyviä palveluitamme. Nähdään messuilla - halutessasi voit sopia kanssamme tapaamisen jo etukäteen!

Ilmainen sisäänpääsy sisältää myös ruoan!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä

Real Estate Expo 2018 -messut 23.- 24.05.2018, Tampereen Messukeskus

Real Estate Expo on kiinteistöalan uusi ammattitapahtuma! Yli 100 alan johtavaa ja mielenkiintoista palveluntarjoajaa saman katon alle kahden tehokkaan tapahtumapäivän ajaksi. Kävijänä saat ideoita ja inspiraatiota, verkostoitumismahdollisuuksia, hyödyllistä tietoa, sekä tilaisuuden kuulla ensimmäisten joukossa uusista innovaatioista ja uutisista.

Esittelemme messuilla mm. uutta ELINKAARIKATTO® -palveluamme sekä tietysti myös muita kiinteistöjen vesikattojen tarkastuksiin, korjauksiin ja remontteihin sekä huoltamiseen liittyviä palveluitamme. Tule katsomaan myös demoesittelyämme siitä, kuinka tasakaton vuotokohdat paikannetaan SLD-menetelmällä. Nähdään messuilla - halutessasi voit sopia kanssamme tapaamisen jo etukäteen!

Osastomme: 411

Ilmoittaudu täältä Kattotutkan vieraaksi messuille, saat ilmaisen sisäänpääsyn

Kattotutka Oy

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
Hallinto 010 680 4000
Sähköposti myynti@kattotutka.fi
Seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystietomme

Kattotutka julkaisee Kattoposti-lehteä,
josta löydät alan
tuoreimmat
kuulumiset.

Lue e-lehtenä

Kattotutka on kattoalan valtakunnallinen toimija
yli 50.000 referenssillä,
11 toimipisteellä ja
250 työntekijällä.

Tutustu meihin

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Katso sivuston käyttöehdot. Katso rekisteriseloste. ok